Jonkin verran on nyt tätä asiaa kyselty, joten laitetaan ihan postaus. Minä en kykene lupaamaan että muistaisin muistuttaa seuraavasta ringistä erikseen jokaiselle mukaanhaluavalle ihmiselle, joten ehdotan, että te, jotka jäitte nyt ulos SLY6 -ringistä, lisäätte tämän blogin suosikkeihinne tai kirjanmerkkeihinne, tai tilaatte blogilistalta, ja seuraatte varsinkin maaliskuu - huhtikuu akselilla. Tähän blogiin tulee ilmoitus, jahka SLY7 -ringistä tiedetään.

Itse en osaa sanoa emoilenko sen ringin vai ryhtyykö siihen joku muu. Tähän syynä se, että viimeisen reilun puolentoista vuoden aika olen huomannut että elämä voi ihan milloin vain heittää kärrynpyörää. Toiveena on että emännöisin itse seuraavaa kierrosta, koska ensi syksynä en todennäköisesti siihen hommaan kerkeä, mutta kuten sanottu, en ole asiasta vielä täysin varma.

Ajankohdasta en myöskään osaa sanoa, viime kesänä pähkäilimme ihanan tuuraajani Katrin kanssa, pitäisikö kesällä pitää ns. kesälomaa yhden kuukauden ajan. Toisaalta SLY:llä on monelle siinä suhteessa iso merkitys, että se tuo piristystä kerran kuukaudessa ja voi jopa joillekkin olla niitä harvoja kertoja jolloin postiluukusta jotakin tipahtaa.

Kuten huomaatte, kaikki on vielä täysin auki, mutta seuraamalla tätä blogia varmastikkaan ette onnistu missaamaan ilmoittautumisajankohtaa seuraavalle kierrokselle, ilmoittautumiseen annetaan kuitenkin aina vähintäänkin muutama päivä aikaa.

Toivottavasti kukin teistä ymmärtää että minulla on aika paljon muistettavaa tässä ringin aikana joten aika mahdotonta minun on alkaa jokaiselle teistä sähköpostia lähettämään, omaa aktiivisuutta mukaan ja kärppänä mukaan seuraavalle kierrokselle.