Nyt olo tuntuu jo siedettävältä laivareissun jäljiltä Nauru

Eli Maaliskuun teemana on makseiset, eikä emo valitettavasti kerennyt teille sitä luvattua postausta kirjoittamaan, joten tällä kertaa mennään hetken aikaa ilman sitä.

 

Marilee on saanut postia, suosittelen muuten kaikille täyteläisten makujen ystäville tuota tiramisu-suklaata, on meinaan hyvää!

Kyökkis on saanut makeaa postia.

Titta on saanut paketin, ja taas ilo tuntuu täällä asti, se on kuulkaas taito kirjoittaa niin, että tunnetilan pystyy lukija aistimaan. :)

Emo on ollut viimeaikoina hiljainen, olen taas jälleen hieman väsynyt, tyttärelläni on aika mahtipontinen uhmaikä, ja esikoinenkin pistää vielä aika-ajoittain hanttiin mm. huoneen järjestämisessä. Toivottavasti teillä riittää ymmärrystä. :)

 

Anun postia, emokin toivottelee onnea sinne uuteen kotiin. :)

Hannan helmikuun paketti otti ja hävisi postin mukana (ja täytyy ihmetellä postin toimintaa kun ei ole tiedusteluista huolimatta yhteyttä otettu takaisinpäin...) ja minä sitten lähetin hänelle suklaisen paketin hyvityksenä. Raportoin sen nyt tähän niin Hannan sly:kin näkee mitä pakettiin sujautin.

Willis on saanut suklaisen ja ison paketin.

Pikkukuu on saanut hienon paketin.

Katja on saanut paketin ja tässä taas osoitettiin, miten raportointi luonnistuu muutenkin kuin sähköpostitse, mulle tuli tästä raporttina kommentti irc-galleriaan. :) Niin ja postikorttinakin on raportointia tullut, ettei tartte aina ees netti olla käsillä. :)

Katjan paketista kuva:

Johannan postia.

Outi on saanut postia:

Käsittääkseni outi postaa myöhemmin jotain paketistaan blogissaan. :)

Mrs Bucket on saanut myöskin postia (anteeksi huono mielikuvitukseni kirjoittelun suhteen, olen ollut tänään rippijuhlissa ja tosi väsynyt.)

Helmi.fi on saanut todella runsaan paketin.

Arjan postia, m&m:sit on muuten herkkua, niihin jää koukkuun jos erehtyy maistamaan yhden :)

Sokeriperhosen runsas ja suklainen paketti.

Smalpan postia.

Perunamaan jenny on saanut myös tämänkuun makeispaketin.

Prognoosin postia.

Tarjalle on postipoika kiikuttanut suklaista postia.

Tiny on saanut postia, tähän kohtaan emo muistuttelee huolellisesta ja tukevasta pakkaamisesta, emokin kerran pakkasi SLY -paketin vahingossa liian huonosti ja matkallahan se oli revennyt, pikkuisen sydän kurkussa luin postausta ja huokaisin, kun kaikki oli tallella.

Pistaasipähkinän paketti.

Irjan paketti on tullut perille:

eli paketti sisälsi sinisiä karamelleirakeita, konvehtivuokia 2pakettia, pandan peach passion tummaa suklaata, Euadorilaista suklaata, arriba suklaata, kissakortin, kirjan suklaasta, ja suklaa patukoita. Näkyvät kuvassa, tosin lapset söi ne heti kuvauksen jälkeen...
 
Suuret kiiitokset paketin lähettäjälle ja virtuaali hali.
 
t: Irja

Jemin keittiössä on vastaanotettua pakettia ihailtu.

Juhlattaren postia.

Merjan paketti.

Ebelle on tullut postia.

Vaahteramäen emäntä palasi etelänlomaltaan ja pääsi pakettinsa kimppuun.

Katrin paketti.

Leenan paketti.

Kermaruusun postia.

Ewelynille on tullut runsas paketti.

Teijan paketti kiitoksineen:


Viimeinkin sain haettua SLY pakettini, joka sisälsi seuraavaa: kookoshiutaleita, suklaata,sokerikuorrutetta, rairuohon siemeniä, sekä kauniin kortin. Kiitos SLY,tämä aloitti päiväni mukavasti!!! :)

Tälläkertaa Hannan paketti löysi kuin löysikin tiensä perille, ja se olikin mukavan suklainen. :p

Kirsikan blogissa on pakettiraportti.

Iitaliini on saanut postia.