Heipä hei vaan teille kaikille uusille ja vanhoille SLY -rinkiläisille. SLY6 starttaa Helmikuussa ja rinkiä vetää leikin alullepanija ja kaksi rinkiä jo ennestään vetänyt Pinkkis. Omat blogini löydätte täältä, täältä ja täältä.

Olen alunperin leivontabloggaaja, mutta kun vaaka alkoi näyttämään 110kg, niin leivonnasta oli pakko luopua, sille saralle palaan jahka vaaka näyttää onnistuneesti 80kg. Pyöritän myös kotitaloutta missä asuu 2 lasta, 1 mies ja vierailevana tähtenä hyvä ystäväni. Jos haluatte tutustua emoonne tarkemmin, se onnistuu mainitsemieni blogien kautta. Näin toivon mukaan tulen tutuksi teille minua ennestään tuntemattomille, mutta suuri osahan jo tunteekin minut, ja osasta on tullut hyviä ystäviäni.

Ilmoittautuminen starttaa reilun kahden viikon päästä, eli 1.1.2009 ja loppuu 10.1.2009

Osallistujarajoja ei ole, kaikki ovat tervetulleita. Lukekaahan kuitenkin ensin säännöt ja tutustukaa myös sivulaatikoissa oleviin teemoihin. Pyydän käyttämään paketeissa mielikuvitusta, esimerkiksi muffinssiteema saattaa alkuun kuulostaa tylsältä, mutta teema käsittää kaiken taikinan valmistuksesta koristeluun.

Ilmoittautumisesta ilmoitan vielä tarkemmin, ja jahka blogilista hyväksyy tämän blogin, saa tämän tilattua sitäkin kautta, joten seurailkaa.

Eipä tässä sen kummempia, postaan vielä keskustelualueen ja sitten jään odottamaan ennakkotunnelmianne :)