Koska Pahaa Mieltä -postaukseni aiheutti sellaisen hulabaloon, ajattelin tulla näin emon ominaisuudessa rankalla kädellä väliin.

 

SLY:n koko toimintaperiaate on ilahduttamisella. Tietenkin katsotaan hieman mitä pakettiin laitetaan (esim. ei rikkinäisiä tarvikkeita yms) mutta muutoin pitäisi olla tyytyväinen siihen mitä saa, vaikka olisi viisi suklaalevyä ennenstään kaapissa. Kun koko homman idea ei ole niissä tavaroissa, vaan siinä että ylipäänsä muistetaan.Minä esimerkiksi olen ns. yksinäinen ihminen, asun kaukana sukulaisistani ja ystävistäni, puhelimeni soi ehkä kaksi kertaa viikossa, ja postimies kantaa minulle lähinnä laskuja ja mainoksia. Olisi kuulkaas suuri ilo, jos joku lähettäisi minulle edes postikortin kerran kuukaudessa, kertoisi itsestään ja elämästään. Se olisi sitä ILAHDUTTAMISTA. Tässä leikissä saa kuitenkin aikas paljon enemmän kuin postikortin.

Jos tähän leikkiin alkaa ilmestymään kateutta ja nälvimistä (mikä on muuten nimettömänä täysin asiatonta, asiat voi hoitaa muutenkin) alan harkitsemaan sitä, että SLY:hyn tulee hintaraja jota ei saa alittaa eikä ylittää. Ja sitä en tottavie tahtoisi tehdä!

Jos jollakin on jotakin hampaankolossa, niin nyt itseään niskasta kiinni ja yhteys emoon, asiat voi sopia kuten aikuiset ihmiset asiat sopii, nimellisenä ja rauhallisesti keskustellen. Tuo nimettömänä valittaminen johtaa vain siihen että myös ne, jotka ovat hoitaneet osansa, kuten kuuluu, alkavat epäilemään että se on oma muistettava joka napisee.

Minä pahoitin mieleni siitä, ettei minulle tulleet raportit ajallaan. Mitä tulee lähetyspäivään, niin se on lähetyspäivä, ei postiinviemispäivä, muutenhan sitä postiinvientiä olisi voinut tässäkin kuussa venyttää vaikka sunnuntaihin, ja vieläkin olisi lähtenyt. Siitä en edelleenkään ala napisemaan, että asiat jätetään viimetinkaan, mutta totean olevan toivottavaa että homma hoituu hyvissä ajoin, ymmärrän kuitenkin että kaikilla ei ole aikaa rajattomasti.

Nyt negatiivinen henki pois kokonaan tästä leikistä, ja tosiaan yhteys emoon ja selvittämään asiat "kasvokkain", voin vaikka toimia "viestinvälittäjänä" niin sähköpostiosoitteet ei näy.